BLOG

30 October 2017

Het blijft een uitdaging: de juiste balans tussen werk en privé

Als ik aan het werk ben, ben ik gedreven en ga ik gewoon door tot het af is. ‘Nee’ zeggen is dan lastig. Je wilt niet zeuren als iemand van de zaak je belt op je vrije dag. Als iemand je terugbelt, neem je toch op. Ook al sta je net voor de naschoolse opvang om 17.55 uur. En natuurlijk kan dat plan morgen af. Al weet je dat het betekent dat je vanavond nog even een paar uurtjes door moet.

 

Toch worstel ik vaak met bovenstaande grijze gebieden. Als ik die scheidslijn tussen werk en privé wat consequenter zou doortrekken, dan zou dat zeker tot meer rust leiden. Maar als ik 'aan' sta, ga ik ervoor en ga ik gewoon door. Mijn uiterste best doen op mijn werk, een goede moeder en partner zijn en natuurlijk leuke dingen blijven doen. Het besef dat je soms te ver gaat, komt meestal te laat.

 

Ik heb voor de zoveelste keer weer eens afspraken met mezelf gemaakt, maar weet nu alweer dat het lastig wordt om me daar aan te houden. Maar stap 1 is gezet: Ik ben me ervan bewust. Ben benieuwd wanneer stap 2 volgt? ;-)

Het blijft een uitdaging: de juiste balans tussen werk en privé
01 July 2014

NS, bedankt voor de leuke opdracht en geweldige samenwerking

Gisteren was voorlopig mijn laatste dag bij NS. Een mooi bedrijf, waar heel Nederland wat van vindt. En juist dat maakt het werken voor hen zo uitdagend. Het is zeldzaam als NS een keer door de media genegeerd wordt. En die ene keer dat het wel gebeurt, is er wel een klant met een ingezonden brief. Iedereen kijkt mee. En naast de media zijn dat natuurlijk de klanten, de directie, het Ministerie en natuurlijk de nooit tevreden te stellen consumentenorganisaties. Al die krachten die er spelen. Fantastisch. Ik ga weer op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar ik ga NS zeker missen.

 

Beste collega’s,

 

Na bijna 3 jaar en een aantal hele mooie projecten, is vandaag voorlopig mijn laatste dag bij NS.Op 19 september 2011 startte ik in het Acquisitieteam van Taco met de vraag nieuwe trajectabonnement te ontwikkelen.Sinds 30 april is Traject Vrij te koop en daarmee het eerste ‘Reizen op Rekening’-product van NS Consumenten een feit. Deze mijlpaal leek mij een mooi moment om de wereld buiten NS weer te gaan ontdekken.

 

Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor jullie collegialiteit, gezelligheid, vakkundigheid, samenwerking en mooie uitdagingen. Helaas moet ik vandaag naar Deutsche Bahn in Gronau, dus ik denk niet dat ik jullie allemaal nog zie, maar ….voor de liefhebbers heb ik lekkere zakjes drop liggen. Geniet ervan en wie weet tot ziens!

 

Zonnige groet,

Kitty van der Knaap

NS, bedankt voor de leuke opdracht en geweldige samenwerking
<< Oudere Posts