NS, BEDANKT VOOR DE LEUKE OPDRACHT EN GEWELDIGE SAMENWERKING

01 July 2014

NS, bedankt voor de leuke opdracht en geweldige samenwerking

Gisteren was voorlopig mijn laatste dag bij NS. Een mooi bedrijf, waar heel Nederland wat van vindt. En juist dat maakt het werken voor hen zo uitdagend. Het is zeldzaam als NS een keer door de media genegeerd wordt. En die ene keer dat het wel gebeurt, is er wel een klant met een ingezonden brief. Iedereen kijkt mee. En naast de media zijn dat natuurlijk de klanten, de directie, het Ministerie en natuurlijk de nooit tevreden te stellen consumentenorganisaties. Al die krachten die er spelen. Fantastisch. Ik ga weer op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar ik ga NS zeker missen.

 

Beste collega’s,

 

Na bijna 3 jaar en een aantal hele mooie projecten, is vandaag voorlopig mijn laatste dag bij NS.Op 19 september 2011 startte ik in het Acquisitieteam van Taco met de vraag nieuwe trajectabonnement te ontwikkelen.Sinds 30 april is Traject Vrij te koop en daarmee het eerste ‘Reizen op Rekening’-product van NS Consumenten een feit. Deze mijlpaal leek mij een mooi moment om de wereld buiten NS weer te gaan ontdekken.

 

Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor jullie collegialiteit, gezelligheid, vakkundigheid, samenwerking en mooie uitdagingen. Helaas moet ik vandaag naar Deutsche Bahn in Gronau, dus ik denk niet dat ik jullie allemaal nog zie, maar ….voor de liefhebbers heb ik lekkere zakjes drop liggen. Geniet ervan en wie weet tot ziens!

 

Zonnige groet,

Kitty van der Knaap

NS, bedankt voor de leuke opdracht en geweldige samenwerking